SORA KURS

Vi inviterer til SORA kurs i Oslo (10/04/24) og Trondheim (17/04/24)

Finn ut mer

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Dronekurs

_

Hos oss kan du ta hele droneutdannelsen din om du ønsker.

Vi har alt fra Grunnkurs drone som du kan ta helt gratis, til helt spesifikke kurs på multikopter og fixed wing droner. Vi utdanner også de som skal fly under STS eller Statsluftfart. Vi har simulator og dyktige instruktører vi sender ut for å hjelpe til med flyveferdighetene om ønskelig.

I basis kursene våre finner du Grunnkurs drone, A1/A3 og A2. Det første gir deg en grunnleggende oversikt over hva du trenger for å fly drone sikkert og lovlig. A1/A3 er den laveste kategorien du kan fly i. Den må du ha for å fly lovlig. A2 er høyeste sertifikat i Åpen kategori. Vårt kurs er omfattende og prepper deg for prøven du må ta på Trafikkstasjonen for å kunne fly i denne kategorien.

Sjekk ut kursene

Åpen kategori

Gratis kurs

Grunnkurs i drone

Lær deg hva som skal til for at du kan fly drone lovlig i de forskjellige kategoriene. Hva du trenger av sertifikater. Hvilke droner du kan fly hvor. Og hva som er lov å samle inn av informasjon til publisering.

Supert kurs for deg som ønsker en oversikt over hva du trenger av opplæring for å fly drone.

Last ned gratis

Lær deg å bruke Ninox Drone

Ninox Drone er appen du trenger for å søke om å fly innefor 5km til norske flyplasser. Last ned dette gratiskurset for å raskt komme igang med å bruke appen samt se hvilke muligheter du har til å få oversikt over luftrom, regler og andre droneoperasjoner i nærheten. 

Last ned gratis

HemsWX

Lær deg hva som skal til for å få tilgang til appen og hvordan du kan legge inn drops så du blir synlig for bemannet luftfart. Denne appen utviklet av Norsk Luftambulanse for bemannet og ubemannet luftfart og er opprinnelig en vær og hinderdatabase.

Last ned gratis

NSM Varsling

Det er ditt ansvar å fly lovlig i forhold til NSM sine restriksjonsområder og hvilke sensorer du skal melde inn. I dette mini kurset lærer vi deg hvordan du skal varsle Norsk Sikkerhetsmyndighet ved sensorbruk. Og hvilke steder det overholde ikke er lovlig å fly.

Last ned gratis

Spesifikk kurs